Makelaars onroerend goed reinigen en onderhouden

Iedereen weet dat bij het verkopen van een woning of een bedrijfspand veel komt kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie is er nodig en hoe worden de onderhandelingen gevoerd, zijn voor de verkopers belangrijke onderwerpen. Daarom is het goed om een verkoopmakelaar in te schakelen.

 

Goede marketing

Goede marketing is bij woningverkoop belangrijk. Afhankelijk van de wensen en het budget stelt een verkoopmakelaar een uitgekiend publiciteitsplan op, waarbij kan worden geadverteerd in diverse media.

De inzet van social media is voor makelaars niet onbekend.

De woning of het bedrijfspand wordt aangemeld in een database voor woonobjecten. Hierdoor worden automatisch alle aangesloten makelaars op de hoogte gesteld van het aanbod. De woning of het bedrijfspand wordt ook uitgebreid op funda.nl geplaatst. Funda is al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland. 

 

Verkoop gereed maken

Zorg dat de woning of het bedrijfspand er netjes bij staat. Potentiële kopers moeten het gevoel hebben dat het prettig wonen of werken is. Verhelp kleine mankementen, zoals een lekkende kraan, een klemmende deur of een raam met een barst. Zorg dat de tuin en de buitenzijde van de woning of het bedrijfspand er uitnodigend uit ziet.  

Schoon, heel, veilig en goed onderhouden, zijn de sleutelwoorden. 

Veel verkoopmakelaars bieden verkoopstyling als service aan. Tegen geringe kosten is het mogelijk om interieur- en tuinadvies te krijgen.

Wij bieden een totale buitenreiniging aan, om uw woning of bedrijfspand nog beter te presenteren. De eerste indruk moet namelijk direct goed zijn.

 

Woning of bedrijfspand sneller verkopen

Veel praktische tips om de woning of het bedrijfspand bij bezichtingen beter tot zijn recht te laten komen, zijn gericht op de binnenzijde van de woning of het bedrijfspand.

Echter de buitenzijde van de woning of het bedrijfspand geeft juist het eerste beeld. 

Hoevaak rijden geïnteresseerden eerst langs een woning of een bedrijfspand voordat ze een afspraak plannen of bekijken ze vooraf de foto's op Funda? Het totale aanzien, de gehele uitstraling en de eerste indruk moeten uitnodigend zijn voor de vervolg stappen.   

Dakpannen met algen en mossen, smerige opritten, gladde terrassen en ernstig vervuilde gevels of aanslag op houtwerk, geven een slecht beeld en/of een mindere presentatie. Hier kan niet iedereen goed doorheen kijken en potentiële kopers eventueel afschrikken. 

Tegen geringe kosten zorgen wij dat de totale buitenzijde van de woning of het bedrijfspand, uiteraard op de onderdelen die wenselijk zijn, ecologische en milieuvriendelijke gereinigd en onderhouden worden.

Dit geeft niet alleen een mooie, frisse en verbeterde uitstraling voor de eerste indruk, maar het is vooral een duurzaam behoud van de materialen, een verlenging van de levensduur en een besparing in de kosten voor reparaties of vervanging in de toekomst.

In de onderhandelingen kunnen deze voordelen meegenomen worden. De gemaakte kosten worden dan weer ruimschoots terugverdiend.

Zie onder projecten en referenties onze klanten en opdrachtgevers die u voor zijn gegaan. 

 

Onze diensten en werkzaamehden        

  • Anti alg/mos behandelingen
  • Dakgootreiniging
  • Daklijsten en dakkapellen reinigen
  • Dakreiniging (dakpannen, leipannen, riet)
  • Gevelreiniging (stoomreinigen)
  • Rolluiken (binnen/buiten) reinigen
  • Terrassen, opritten en bestrating reinigen
  • Zonnepanelen reinigen (osmose water)
  • Zonweringen reinigen (schermen, markiezen)

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wij willen graag uw vragen beantwoorden, eventueel op locatie komen kijken en een passend aanbod doen.

Vul hier uw gegevens in en kies een gewenste dienst.

Tevens kunt u een foto van de huidige situatie meesturen, zodat wij hier een beter beeld van krijgen.

Binnen 2 dagen nemen we contact met u op.

Wilt u fotos meesturen? Selecteer hier uw afbeelding:
Bladeren...