Terrasreiniging

Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of een woning en met name een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn.

Wij zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras, de bestrating of de vlonders. Het schoonmaken van de bestrating is over het algemeen een intensieve en langdurige bezigheid. Door het gebruik van professionele apparatuur, zal de werktijd drastisch afnemen.

Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek preventief onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag en atmosferische vervuiling ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine.

Het is dus verstandig om op ecologische en milieuvriendelijke wijze de vervuiling tijdig te verwijderen en te bestrijden. Economisch gezien is het raadzaam en spaarzaam om deze vervuiling vooral te voorkomen.
 

Perfect schoon zonder chemicaliën

Ernstige vervuiling (donkere vlekken) veroorzaakt door; vetten, olie, diesel en benzine wordt door ons voorbehandeld (ontvetten) met een hoogwaardig, milieuvriendelijk en ecologisch product.

Lichte vervuiling zoals; algen, mossen, atmosferische vervuiling, groen- en zwarte aanslag, wordt niet voorbehandeld, maar juist nabehandeld met een Anti alg/mos product.

In beide situaties gaan we de bestrating stoomreinigen.

Het water wordt verhit tot max. 145 C en met regelbare druk op het te behandelen oppervlak gespoten. De combinatie van voorbehandelen (ontvetten), warmte en druk is zeer effectief en zorgt er voor dat de vervuiling los laat.

Vervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. 

De hitte van stoom doodt namelijk bacteriën, huismijten, micro organismen, algen en mossen. De combinatie van stoom met een goede voorbehandeling en/of nabehandeling, geeft een boven verwachting mooi resultaat.

 

Vrijhouden van vervuiling 

Na eenmalig intensief stoomreinigen, is preventief onderhouden van terrassen en bestrating voldoende. Het gehele oppervlak wordt namelijk intens goed gereinigd en ingewassen of ingeveegd met een voegmiddel zoals schoon zand of split.

Daarna worden de terrassen of bestrating met een van onze duurzame producten, eenvoudig en verhoudingsgewijs goedkoop, nabehandeld om het oppervlak vrij van vervuiling te houden. Zie diverse voorbeelden bij onze projecten. 

 

Onderhoud en service

Een onderhoud- en servicecontract behoort tot de mogelijkheden. Voor één vaste prijs, houden wij een jaar of een seizoen lang het terras vrij van vervuiling.

 

Informeer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen !

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wij willen graag uw vragen beantwoorden, eventueel op locatie komen kijken en een passend aanbod doen.

Vul hier uw gegevens in en kies een gewenste dienst.

Tevens kunt u een foto van de huidige situatie meesturen, zodat wij hier een beter beeld van krijgen.

Binnen 2 dagen nemen we contact met u op.

Wilt u fotos meesturen? Selecteer hier uw afbeelding:
Bladeren...