Dakgootreiniging

Door het periodiek reinigen van de dakgoten, kunnen veel problemen voorkomen worden. Blad en ander afval komt namelijk in de dakgoot terecht en dat betekent een grotere kans op lekkages en verstoppingen. Met name het regenwaterafvoerkanaal kan door blad en ander afval verstopt raken.

Lekkages en verstoppingen kunnen op diverse plekken ontstaan. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuren en tuinhuisjes. Daarnaast kan het water dat langs de muur stroomt, zich verzadigen achter de buitenmuur.

Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn. Tevens zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat op bepaalde plekken de kans op houtrot vergroot wordt.


Periodiek preventief onderhoud

Door het tijdig verwijderen van alle soorten vuil in de dakgoot, worden verstoppingen, dus wateroverlast en waterschade voorkomen. Dakgootreiniging is dus noodzakelijk voor woningen en bedrijfspanden. 

Helaas wordt dit vaak vergeten of ondergewaardeerd, met als gevolg dat het onnodig hoge kosten met zich meebrengt bij verwaarlozing. Het is dus verstandig om periodiek preventief onderhoud te verrichten.

Het advies is dan ook om minimaal één keer per jaar, afhankelijk van de omgeving, de dakgoot te (laten) reinigen. Wij kunnen dit jaarlijks inplannen, zodat na de eerste bladval in de herfst, de dakgoten schoon de winter en het voorjaar ingaan.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wij willen graag uw vragen beantwoorden, eventueel op locatie komen kijken en een passend aanbod doen.

Vul hier uw gegevens in en kies een gewenste dienst.

Tevens kunt u een foto van de huidige situatie meesturen, zodat wij hier een beter beeld van krijgen.

Binnen 2 dagen nemen we contact met u op.

Wilt u fotos meesturen? Selecteer hier uw afbeelding:
Bladeren...