Stoomreiniging

Stoomreiniging of stoomcleanen is de meest hygiënische, milieuvriendelijke en effectieve oplossing om objecten, oppervlakken en materialen schoon te krijgen.

Het is zeer geschikt voor het reinigen van vele soorten vervuiling zoals; algen, mossen, groen- en zwarte aanslag, atmosferische vervuiling en een perfecte oplossing voor; vetten, olie, benzine en diesel.  


Perfect schoon zonder reinigingsmiddelen

Water wordt verhit tot max. 145 C en onder aangepaste druk, met zorg voor de materialen, gespoten op het te behandelen oppervlak. Dit geeft een mooie diepte reiniging.

Door de combinatie van warmte en druk, laat de vervuiling los. Vervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. 

Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. De hitte van stoom doodt namelijk bacteriën, micro organismen, huismijten, algen en mossen.


Vrij van vervuiling houden

Voor het intensief reinigen van dakpannen, terrassen, (industrie) terreinen, gevels en bestrating, adviseren wij eenmalig stoomreining. Het oppervlak wordt dan intens goed gereinigd.

Daarna kan middels preventief onderhoud met een van onze hoogwaardige, ecologische en milieuvriendelijke producten, eenvoudig en verhoudingsgewijs goedkoop, het oppervlak vrij van vervuiling gehouden worden.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wij willen graag uw vragen beantwoorden, eventueel op locatie komen kijken en een passend aanbod doen.

Vul hier uw gegevens in en kies een gewenste dienst.

Tevens kunt u een foto van de huidige situatie meesturen, zodat wij hier een beter beeld van krijgen.

Binnen 2 dagen nemen we contact met u op.

Wilt u fotos meesturen? Selecteer hier uw afbeelding:
Bladeren...