Preventief onderhoud

Periodiek preventief onderhoud is belangrijk om de levensduur van objecten te verlengen, (vorst)schade te voorkomen en de uitstraling te verbeteren of te behouden.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag, vetten, olie, diesel, benzine en atmosferische vervuiling tasten namelijk de materialen van de diverse oppervlakken aan.


Voorkomen is goedkoper dan vervangen

Het is dus verstandig om op ecologische en milieuvriendelijke wijze de vervuiling tijdig te bestrijden. Economisch gezien is het raadzaam en spaarzaam om deze vervuiling vooral te voorkomen.

Afhankelijk van de materialen en de mate van vervuiling is, eens in de 2 tot 3 jaar, preventief onderhoud verrichten met een van onze hoogwaardige en effectieve producten, een duurzaam behoud van alle waardevolle objecten, oppervlakken en materialen.


Vrij van vervuiling en duurzaam onderhoud

Voor het intensief reinigen van dakpannen, (industrie) terreinen, gevels en bestratingen, adviseren wij eenmalig stoomreiniging. Het oppervlak wordt dan intens goed gereinigd.

Daarna kan middels preventief onderhoud, met een van onze hoogwaardige, ecologische en milieuvriendelijke producten, eenvoudig en verhoudingsgewijs goedkoop, het oppervlak vrij van vervuiling gehouden worden.

De levensduur van de materialen wordt hierdoor aanzienlijk verlengd, de kosten voor reparaties en vervanging behoorlijk bespaard en de uitstraling van het object aanmerkelijk verbeterd. Stoomreiniging is hierna dan ook niet meer noodzakelijk.

De objecten blijven met preventief onderhoud namelijk schoon, heel en mooi. De kosten voor preventief onderhoud zijn afhankelijk van het materiaal en de situatie.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en scherpe prijzen!

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Wij willen graag uw vragen beantwoorden, eventueel op locatie komen kijken en een passend aanbod doen.

Vul hier uw gegevens in en kies een gewenste dienst.

Tevens kunt u een foto van de huidige situatie meesturen, zodat wij hier een beter beeld van krijgen.

Binnen 2 dagen nemen we contact met u op.

Wilt u fotos meesturen? Selecteer hier uw afbeelding:
Bladeren...