Onze werkwijze

Een vrijblijvende offerte

Alle wensen en bijbehorende werkzaamheden worden vooraf doorgesproken en verwerkt in een vrijblijvende en overzichtelijke offerte met één totaalprijs. Wanneer de offerte akkoord bevonden is, berekenen wij achteraf geen meerkosten, dus geen extra-, onvoorziene- of bijkomende kosten.

Bij Bens & vd Hurk geen vervelende verrassingen of zogenaamde "kleine lettertjes", maar afspraak is afspraak.

We zeggen wat we doen en we doen wat we gezegd hebben, waarbij service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan. Zie meerdere referenties op deze website. 

Betalen voor de werkzaamheden en de geleverde diensten vindt plaats na uitvoering van de opdracht en alleen als de opdrachtgever tevreden is. We gaan namelijk voor het optimale resultaat.  


Ecologisch & Milieuvriendelijk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ecologisch en milieuvriendelijk uitvoeren van diverse werkzaamheden en diensten zoals beschreven op deze website. Zowel particulier als zakelijk. 

We hanteren namelijk een werkwijze waarbij de natuur wordt gerespecteerd en de leefomgeving van mensen, dieren en planten zo min mogelijk wordt vervuild of aangetast.

Door ons worden geen chemische middelen of verontreinigende chemicaliën gebruikt zoals chloor, maar zeer hoogwaardige en effectieve producten die voldoen aan de vereiste EG-richtlijnen en zijn toegelaten tot het CTGB.

Deze producten zijn duurzaam, hebben een neutrale PH-waarde, zijn biologisch afbreekbaar, niet agressief voor de ondergrond en niet gevaarlijk voor mensen, planten en dieren.